Marktoriëntatie en aanbesteden

Dienst

Onze visie op Marktoriëntatie en aanbesteden

U wilt vernieuwen en moet of wilt een aanbesteding in de markt zetten. Omdat u dat niet zo vaak doet bent u op zoek naar een partner die u helpt bij het vinden van de juiste partij die de slimme en efficiënte ICT-voorzieningen aanbiedt tegen een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Echter aanbesteden is vaak een complex en tijdrovend proces. Scholte van Mast Advies helpt u om de juiste strategie te bepalen en (bege)leidt u door alle fasen van het selectietraject.

Bij een aanbesteding zijn uw vragen helder: welke partij(en) wil ik voor langere tijd aan mijn organisatie binden en waarop baseer ik mijn keuze? Daarbij spelen kwaliteit en prijs, maar ook regelgeving en inkoopbeleid een belangrijke rol.

Scholte van Mast Advies | Informatiemanagement voor (semi-)overheden

Selectie traject

We helpen u graag om dit veelomvattende selectietraject succesvol te organiseren of het nu gaat om een Europese aanbesteding of een (meervoudig) onderhandse aanbesteding.

Wij zijn gedreven om – samen met u – bij iedere aanbesteding het beste resultaat te bereiken. Daarbij is kwaliteit minstens zo belangrijk als prijs. De uitdaging? Een uitvoerbaar en realistisch contract afsluiten, waarin u en uw partner(s) alle ruimte krijgen voor een duurzame en vruchtbare samenwerking.

Mijn projecten

Benieuwd naar mijn projecten?

Scholte van Mast Advies creëert meerwaarde!

Scholte van Mast Advies is een onafhankelijk adviesbureau met ruime ervaring op het snijvlak van Beleid | Organisatie | ICT ( informatie- en communicatietechnologie) in overwegend de publieke sector.

Scholte van Mast Advies onderscheidt zich door inhoudelijke kennis en oog voor resultaat te combineren met hoogwaardige kennis van de sector en gevoel voor de menselijke factor.

Of het nu gaat om het professionaliseren van uw (digitale) zakelijke dienstverlening, het verbeteren van uw bedrijfsvoering of de optimalisering van de onderlinge (keten) samenwerking in of buiten de regio: wij kijken er graag samen met u naar.

Tussen medewerkers, processen, systemen en (keten)partners leggen we verbinding door ze bij elkaar te brengen en te laten werken aan een gemeenschappelijk einddoel.  Ons leidend motto is dan ook “Meerwaarde creëren!” en dragen dit uit bij al onze werkzaamheden.

  • Ruim 20 jaar werkervaring binnen de (lokale) overheid
  • Kennis van en ervaring met landelijke trends (common ground ed.)
  • Inventariseren informatie behoeften
  • vertaling maken naar eisen en wensen (vragen richting de markt)
  • Goed luisteren en doorvragen naar het waarom

Neem vrijblijvend contact op