MIJN DIENSTEN

Scholte van Mast Advies creëert meerwaarde!

Scholte van Mast Advies is een onafhankelijk adviesbureau met ruime ervaring op het snijvlak van Beleid | Organisatie | ICT ( informatie- en communicatietechnologie) in overwegend de publieke sector.

Scholte van Mast Advies onderscheidt zich door inhoudelijke kennis en oog voor resultaat te combineren met hoogwaardige kennis van de sector en gevoel voor de menselijke factor.

Of het nu gaat om het professionaliseren van uw (digitale) zakelijke dienstverlening, het verbeteren van uw bedrijfsvoering of de optimalisering van de onderlinge (keten) samenwerking in of buiten de regio: wij kijken er graag samen met u naar.

Tussen medewerkers, processen, systemen en (keten)partners leggen we verbinding door ze bij elkaar te brengen en te laten werken aan een gemeenschappelijk einddoel.  Ons leidend motto is dan ook “Meerwaarde creëren!” en dragen dit uit bij al onze werkzaamheden.

Kijken wat ik voor u organisatie kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op

+31 (0) 6 5054 0322

OF STUUR EEN E-MAIL
OVER MIJ

Martin Scholte van Mast

Door z’n brede ervaring is hij een goede gesprekspartner voor business en gebruikers en verstaat beide werelden goed. Met z’n ICT achtergrond houdt hij de IT gefocust op het resultaat.

LEES MEER OVER MIJ